Дизайн | Флаери

Рекламният флаер в името си съдържа обяснение какво точно представлява и е насочен към масовата аудитория. Ролята му е да лети и да информира за дейността Ви. Това е едно ефективно и много популярно средство за реклама.

Благодарение на отличните познания на графичните ни дизайнери в областа на полиграфията, Вие можете напълно да ни се доверите за изработката на уникален дизайн на Вашия флаер или листовка.

Освен професионално отпечатани рекламни флаери и уникален графичен дизайн, ние ще Ви консултираме как рекламната Ви листовка ще привлече интерес и как ще провокира бъдещ клиент не да изхвърли рекламния флаер, а да си го запази и да предпочете вашия бизнес, продукт или промоция.

флаери дизайн на флаери flaeri
Дизайн и печат на флаери Хостис Парадайз
Дизайн на флаери модна линия Mashe
Дизайн и печат на флаери Снукър клуб

Доказано е, че много хора не биха обърнали внимание на рекламните флаери или листовки, ако информацията в тях не е правилно структурирана. Тя трябва да бъде видима още преди флаерът да е попаднал в ръцете на потенциалният клиент!

При приключване на поръчката за дизайн на флаер, Вие ще получите работния файл, който бихте могли да адаптирате в последтвие навсякъде, независимо от целите.

В портфолио ни, може да видите малка част от изработените флаери и листовки за наши клиенти.

Запитване може да направите от тук.

 

Проекти на флаери

     

Печат на флаери

     

Промоции на флаери

     

Цени на флаери

Флаери | Всички права запазени | © 2017